Samen staan we sterker

InCtrl Zorgnetwerk is een organisatie van zorgprofessionals die hulp bieden aan kinderen, jongeren, ouders en volwassenen bij complexe hulpvragen. We zijn actief in de regio’s Midden-Oost Veluwe, RSJ IJsselland, Foodvalley, Meppel/Hoogeveen

Van kind- en jeugdpsychologen, orthopedagogen tot ambulant begeleiders en psychomotorisch therapeuten: bij InCtrl werken we samen aan duurzaam herstel. Complexe hulpvragen vragen namelijk om een complexe aanpak. Specifieke expertise is vaak hard nodig om herstel te realiseren. Daarom werken wij met vaste samenwerkingspartners. De kennis en ervaring van onze bevlogen professionals vullen elkaar aan. Juist samen maken wij een wereld van verschil.

Hoewel elke professional binnen InCtrl Zorgnetwerk een eigen specialisme heeft, hebben we gemeen dat we worden gedreven door de ambitie om het verschil te maken. Bij InCtrl doen we de deur pas achter ons dicht wanneer cliƫnten hun problemen zelf weer kunnen oplossen en de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. We zijn toegankelijk en werken met korte lijnen, zodat de juiste hulp zo snel mogelijk op gang komt.

Samen staan we sterk - inctrl team uitje
Aandacht en vertrouwen team uitje inctrl

Aandacht en vertrouwen

Persoonlijke aandacht en wederzijds vertrouwen staan centraal in onze aanpak. Dit betekent dat we goed bereikbaar zijn, we echt de tijd voor je nemen en aanwezig zijn. We nemen ouders, jongeren, kinderen en professionals serieus. We luisteren naar iedereen en kijken naar wat elk individu nodig heeft. Samen bouwen we aan een goede samenwerkingsrelatie. En we geven niet zomaar op: we hebben een lange adem en gaan door waar anderen stoppen. Deze aanpak zorgt ervoor dat we samen echte stappen zetten naar duurzaam herstel.

Wij gaan voor maatwerk

Bij InCtrl geloven we niet in standaardoplossingen. Meervoudige hulpvragen vereisen dat we buiten de bestaande kaders denken. Als het nodig is, wijken we af van de gebaande wegen. Maar altijd in samenspraak met jou en je gezin.

Ook als het even niet goed gaat, zijn er dingen die er wel al goed gaan. Die dingen willen we versterken. We sluiten aan bij wat er al is. We geloven namelijk in de kracht van elk individu: als je in je kracht staat, haal je het beste uit jezelf, anderen en je omgeving. Wij geven je enkel de aandacht die nodig is om op eigen kracht te gaan groeien.

wij gaan voor maatwerk - teamuitje inctrl

Wij zijn InCtrl